sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Viikonlopun TOP 3

Nyt pitkästä aikaa taaa viikonlopun suosikkeja! Mikä siinä onkaan, että viikonloppu tuntuu olevan ohi taas ihan hetkessä? Tää viimeisinkin meni ohi ihan liian äkkiä!

1. Oma koti taas askeleen lähempänä. 
En kyllä millään malta olla tätä kertomatta, vaikka mahdollistahan on, että tulee vielä kylmää vettä niskaan ja rytinällä! Mutta, nyt aletaan olla aika loppusuoralla kodin etsinnässä, ja ihan pian saattaa olla se hetki, kun voin täälläkin hihkaista, HEI ME MUUTETAAN! Mutta ei ihan vielä, hetkinen vielä malttia! 



2. Ravintolapäivä
Ruoka tuntuisi aina olevan jossain osassa näissä viikonlopun top-jutuissa ja eikai kannata muuttaa hyväksi todettua kaavaa nytkään? Lauantaina vietettiin Ravintolapäivää Pikku veskulla Lahdessa ja maisteltiin esimerkiksi herkullisia pulled pork burgereita! Muutenkin on syöty hyvin, sillä molempina viikonlopun aamuna on pyöräytetty pöytään vähän spessumpaa aamiaista ja herkuteltiimpa perjantaina kummitytön nimppareillakin!



3. Aurinko
Tää on kyllä ihan parhainta kun kesä tulee ja aurinko paistaa. Me on vietetty taas valtaosa viikonlopusta ulkona. Leikkipuistoissa ja muutenkin lenkkeillen. On pyöröilty, katseltu pyöräilyä, Leikitty puistossa ja käyty lenkillä. Ihana kesä, tervetuloa!







Millainen viikonloppu teillä on ollut? Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! <3

4 kommenttia:

  1. Kun teillä pojat opetteli pyöräilee, muksahteliko ne niin että ois ollu kädet ja polvet verillä? Oon miettiny pitäiskö poijalle hankkia pyöräilyhanskat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oikeestaan! Alkuun tepsuttelivat vaan eteenpäin, ennen ku oppivat liukumaan!

      Poista
  2. Onko taloasianne edennyt? Onko kuvassa oleva mahdollisesti teijän tuleva?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla!
      Ensi viikolla ehkä enemmän meidän asuinkuvioista! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!