maanantai 14. maaliskuuta 2016

Pari uutuutta lastenhuoneessa

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! Toivottavasti viikonloppu oli kaikilla oikein rentouttava. Ilmat ainakin suosivat täällä Etelä-Suomessa ja koko viikonlopun saatiin nauttia ihanista kevät keleistä ja auringosta! <3

Kevät on mulle aina sellaista uudistumisen aikaa, olo on energisempi ja mieli muutenkin pirteämpi kuin pimeän syksyn ja talven keskellä. Kevään myötä myös sisustuskärpänen nostaa päätään ja tällä kertaa meillä olikin uudistumisvuorossa lastenhuone! 

Meidän lastenhuone on tosi haastava sisustettava, pitäähän siellä kuitenkin olla käden ulottuvilla kaikki tarpeellinen lapsille, löytyä kaksi sänkyä sekä mielellään reilusti leikkitilaa. Pienen lisähaasteen muodostaa se, että huone on tosi erikoisen mallinen ja tilaa on vain hieman yli 10 neliötä. 

Kerrossänky varmasti maksimoisi tilan, mutta se ei näin pienille ole oikein vaihtoehto. Säilytys on hakenut oikeastaan koko tän vuoden joka tässä kodissa on asuttu, vähän paikkaansa ja viimein olen siihen tyytyväinen! 

Pojatkin ottivat uuden huoneensa ilolla vastaan, selvästi uudistus oli heidänkin mieleensä.




Eniten lisäsäilytystilaa toi Jollyroomilta saatu Alice & Fox säilytysarkku*, joka veti sisuksiinsa ihan uskomattoman määrään lasten legopalikoita. Arkku toimii tällä hetkellä myös lapsille pöytänä/tasona, sillä pikkupöytää huoneeseen ei enää millään mahdu. Iltaisin arkulle istahtaa jompikumpi meistä vanhemmista, lukemaan lapsille iltasatua. Vähän suunnittelin, että ompelisin tämän arkun päälle vielä sopivankokoisen istuintyynyn, jolloin istumapaikka olisi vielä mukavampi! Marimekon boboo-kangasta olisi vielä vähän jäljellä. Tai ehkä jokin simppelimpi toimisi paremmin..?



Toinen säilytyspelastus on ehdottomasti Alice & Foxin Canvastaskuinen kirjahylly*, johon lapset ihastuivat heti! Kasper asetteli noita kirjoja eri järjestykseen tuonne lokeroihin pitkän tovin eilen illalla. Lisäksi hylly on nyt helposti lasten ulottuvissa, ja se suosikki kirja on helppo napata tuosta mukaan. Toisalata, kirjat on myös yhtä helppo palauttaa, ja mä olenkin aika iloinen, ettei se iso kirjapino pyöri enää olohuoneessa, vaan lapset saavat ne ihan itsekin palautettua hyllyyn.

Kirjahylly on aikalailla juuri sopivan kokoinen ja suunnittelinkin että vaihtelen kirjoja aina sillointällöin. Nyt lokeroista löytyy ne kirjasuosikit, joita selataan kerta toisensa perään. Yhtälailla sinne voisi vaihtaa tilalle ne vähemmän luetut ja ne tuntuisikin ihan uusilta taas alkuun! 


Arkun ja hyllyn lisäksi huoneeseen saapui Alice & Foxin talohylly*, josta arvoin teidän lukijoidenkin kesken jo viime viikolla instagramissa. Toivottavasti mahdollisimman moni ehti käydä osallistumassa kilpailuun! Jos ei, niin tuo herkullinen hylly on nyt tarjouksessa Jollyroomissa! #jollyjuhlat ovat myöskin edelleen käynnissä ja niiden myötä tarjouksia eri tuoteryhmistä on ihan valtavasti! Käykää ihmeessä tutustumassa jos mieli halajaa sisustaa lastenhuonetta pikkurahalla! Nyt siihen on oiva tilaisuus!


Lisäpöytä lasten keittiöleikkeihin saapui myös alkuviikosta JOllyroomin paketissa ja myönnettävä on, että se on niin valloittava, että taidan omia sen meidän vanhempien huoneeseen yöpöydäksi. Noi koivunväriset yksityiskohdat Alice & Fox -jakkarassa* on aivan ihanat ja mun tän kevään sisustushurahdus taitaakin olla tuo vaalea vanerinsävy! Tuntuu, että haalin sitä vähän joka huoneeseen hieman. Tosin onhan se ihanan raikas yksityiskohta kuitenkin.




Ja sitten se yksi ihanuus, jonka ehkä kuvista jo bongasittekin. Eli tuo valloittava Mini speeders potkuauto*! Tää oli iahn ehdottomasti poikien suosikkijuttu ja tällä onkin potkuteltu menemään pitkin viikonloppua. Paitsi että lapset tykkäsi, oli tää meille vanhemmillekin pelastus. Meiltähän nimittäin löytyy jo yksi kappale näitä mini speedereitä ennestään, nyt onneksi saatiin toinen, jotta säästytään niiltä jatkuvilta riidoilta! :D Nyt on kummallekin pojalle ihan ikioma auto jolla huristella. Autojen suosittelu ikäraja on 1-3 vuotta, mutta hyvin tuntuisi nuo meidän melkein kolmivuotiaatkin noilla potkuttelevan. Renkaat on muovipinnoitetut, joten ne ei vahingoita lattioita ja auto on muutenkin hyvin "sisustusystävällinen" onhan se kuitenkin ihan älyttömän suloinen! 


Kannattaa tosiaan suunnata nyt #jollyjuhlille, huomasin että siellä on myös nuo meidän potkupyörät taas tarjouksessa! Kevät tulee ihan pian ja pyörille on taas tarvetta, Pitäisikin kaivaa omamme jo varaston perukoilta esiin! Täällä ja täällä  postaukset noista pyöristä. 

* tuotteet saatu

15 kommenttia:

  1. Tosi kiva tuo kirjateline! Meillä on menossa tyttöjen huone aikalailla uusiksi, kunhan siirtyvät pois pinnasängyistä. Tämä teline täytyykin pitää mielessä kun uudistusta mietitään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, toi on tosi ihana! LApsetkin tykkää siivota kirjat takaisin paikalleen!

      Poista
  2. Kivan näköistä! :) Mistä olet löytänyt päiväpeitteet lasten sänkyihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä tulee sägyt pedattua oikeastaan vaan viikonloppuisin, ja lasten päiväpeitot onkin leikattu yhdestä ikean aikuisten kokopitkän sängyn peitosta! Siis siitä ihan tavallisesta puuvillaisesta peitosta! :)

      Poista
  3. Kivan näköinen huone! Toi kirjahylly on kyllä kiva idea, en ole ennen nähnytkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihan uusi tuttavuus meillekin! Mutta ihana keksintö!

      Poista
  4. Miten saat ilmaiseksi kaikkea ?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myyn mainostajille näkyvyyttä blogiin, joten saatu tavara ei suinkaan ole ilmaista. :)

      Poista
  5. Aivan ihana ja viihtyisä huone, meillä tytöillä on jotenkin kauheesti tavaraa huoneessa, mutta mun kevään uudistus on vasta omassa makkarissa joten ehkä mä ehdin ja toi talohylly on PAKKO saada :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne! Tykkään kovasti itsekin! Meilläkin on aika paljon leluja, mutta puolet on aina varatossa jemmassa. Vaihdellaan sitten aina välillä uudet lelut tilalle, jolloin aika hyvin välttyy lelukaaokselta!

      Toi on ihana! Ja alessa vielä!

      Poista
  6. Miksei reilu 2,5v voi jo nukkua kerrossängyssä? :) esim Ikeassa on matalia kerrossänkyjä - myös täyspitkänä (2m) eli ei jää heti pieneksi! Meillä lapset oli 2v3kk ja 3,5v kun siirtyivät kerrossänkyyn. No problems! Laidatkin on turvallisen korkeat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi varmasti nukkua, mutta mun mielestä niin pienen paikka ei ole kerrossängyn yläsängyssä.
      Teilläkin ehkä tuo vanhempi on ylhäällä? 3.5v on ihan eri kuin 2.5v.

      En oikeestaan pelkää että laitojen yli tultaisiin vaan enemmänkin niistä rappusista unenpöpperössä.

      Ja täyspitkäkerrossänky vie sen verran tilaa että veikkaan noiden kahden junnusängyn vievän pienemmän tilan :)

      Mut jokainen tekee omat valinnat omien lasten tarpeiden mukaan! :)

      Poista
  7. Tuo talohylly on ihana!! En kestä, miekin haluun ;D. Muutenkin näyttää tosi kivalta, tyylikästä ja raikasta :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!