tiistai 1. maaliskuuta 2016

HEI HEI helmikuu !

Maaliskuun ensimmäisen kunniaksi taas katsaus taaksepäin, nimittäin helmikuuhun instagram-kuvien muodossa! Helmikuu tuntui menevän ohi ihan hirveän nopeasti. Muutenkin tämä vuosi on hujahtanut ohi hetkessä, mikä on kyllä aika huippua, sillä kevät tulee! Oon niin kevät- ja kesäihminen, että oon ottanut nämä pidentyneet ja kirkastuneet päivät vastaan isolla ilolla! 

Helmikuuta starttailtiin kaksosjutuilla. 2.2 oli virallinen kaksosten päivä, ja sitä tietty juhlittiin myös meillä! Blogissa kirjoitin kaksosuuden huippujuttuja, mikä saikin teiltä ihanan vastaanoton. Iso kiitos vielä kaikille postausta jakaneille! 

Smoothiea tehtiin harvase ilta, sekun tuntuu uppoavan kummallekin pojalle tosi hyvin! Ja saa siitä itsellekin kivan vitamiinibuustin! Tykkäisittekö jos jakaisin jokusen hyväksi havaitun ohjeen täällä blogissakin?


Kaksosten päivän kunniaksi leivoin ihanan löysän mutakakun, maidottomana ja gluteenittomana. Se muuten onnistui jopa paremmin kuin aiemmat maidolliset ja gluteeniset! Siskoni on tehnyt pariin juhliin myös maidotonta ja gluteenitonta suklaakakkua, ja se on oikeasti parempaa kuin yksikään suklaakakku mitä ennen olen maistellut! 

Mun energiat oli ihan hukass ahelmikuun alussa. Oon niin valon perään, että tää pimeys on ihan kamalaa. 

Meillä lapset rakastaa leipomista ja sämpylät pyöräytellään paristi viikossa. Parhaat sämpylät syntyy riittävän jyväisistä ja rouheisista jauhoista. Ja siemeniä tietty päälle!


Vähäisten enrgioiden vuoksi tuli myös haaveiltua ulkomaan matkoista.. Selailin meidän syksyisiä reissukuvia ja sain ne siirrettyä viimein koneelle! Täällä viikolla saattekin lopulta kuulla meidän Turkin lomasta! Better late than ever, vai miten se nyt meni? :D 

Blogiringin kautta tehtiin yhteistyö Liberon kanssa ja kerroinkin teille millaista meidän vaipanvaihto nykyään on. 

POjat keksivät helmikuun alussa, heti yöllä on kiva hivuttautua isin ja äidin sänkyyn. Kahville oli siis käyttöä, kun silmät ristissä yritti jaksaa töissä. Piristystä saatiinkin heti helmikuun alkuun, kun lähdettiin minilomalle Saimaan kylpylään!

Meillä oli ihana loma! Hyvää ruokaa, seuraa ja tekemistä. Otettiin loma ihan vaan perhelomana ja sovittiin että somet jätetään minimiin. Mullakin puhelin oli mukana vain kuvia tallentamassa, eikä instaa tullut viikonlopun aikana pahemmin selattua. Ihaninta oli nähdä se ilo lapsista, kun pääsivät kokemaan kaikkea uutta ja hienoa. Kylpylän puolella vierähti monta tuntia, ja meillä olikin loppuilta aika naattia porukkaa huoneessa. Päästiin Holiday Clubin sponssaamana tutustumaan myös Angry Birds parkiin, ja paikka ylitti meidän kaikkien odotukset! Ihan huikea mesta!




Reissusta palailtiin aika myöhään sunnuntai-iltana. Vaikka loma oli ihana ja rentouttava, oltiin kaikki tosi poikki. Ja sitten alkoi vielä pitkä työviikko, mulla kaiken lisäksi koko viikon kestävällä koulutuksella. 

Helmikuussa kirjoitin meidän perusarkipäivästä, pian tulossa samainen postaus mun ja poikien tavallisimmasta vapaapäivästä! Viikonloppuisesta perheen vapaapäivästä onkin tainnut postaus jokunen kuukausi sitten tulla! Mun mielestä on muuten huippua, että tykkäätte niin kovin ihan vaan meidän perus arkijutuista. Tykkään niistä itsekin kirjoittaa, eikä meiltä kyllä löytyisikään täytettä kovin kummoiseen glamouriin! :D


Kauppareissuilta pojat saa yleensa valita iltapalalle purkkijugut ja yhden viikon ruokaostoksilla kärryyn päätyikin nuo Arlan Ihana-jogurtit. Aika ihania purkkeja ja niin kermaisen herkullinen maku! Lisätystä sokerista miinusta, mutta toki välillä pitää herkutellakin!

Jaoin vielä jokusen kuvan meidän reissusta ja vinkkasin teille noista ihanista RAikastamon mehuista! Oletteko jo kokeilleet?

11.2 oli valtakunnallinen 112-päivä ja muistuttelinkin teitä testaamaan kotinne palovaroittimia! Vähän tätä vanha akuvaa jakaessa tuli myös ikävä meidän vanhaa kotia <3


Meidän talohaaveet sai taas vähän boostia, kun käytiin ihastumassa taas yhteen taloon. Tarjouskin on nyt jätetty, joten nyt jokaikinen sormi ja varvas pystyyn, että kaikki menisi niinkuin strömsössä!

Mä ihastuin noihin smoothiehin ja niitä tuli jokunen kannettua kotiinkin. Ovat vaan ihan kamalan kalliita, joten taidetaan jatkossa pitäytyä ihan vaan itsetehdyissä smoothieissa.

Helmikuun kelit oli ihan loistavia, ja monet kerrat tuli luisteltua ja käytyä pulkkamäessä. VAikka mahtui sinne kyllä niitä ikäviä räntäsateitakin, mutta aikahan kultaa muistot, eikös?

Ja suklaa. Sitä on kyllä tullut syötyä vähän jokatoinen ilta. Hups. Vanhoja kuvia katsellessa ihastuin taas tuohon meidän vanhan lastenhuoneen tapettiin. Aika ihana <3

Helmikuun puolessa välissä pyörittelin vähän mahdollisia seuraavia turvaistuimia. Aktivoiduin taas käymään jumpilla, josta olin kyllä taas sitten koko seuraavan viikon ihan jumissa. Ostin myös aika monta kimppua tulppaaneja ja fiilistelin kollaasien muodossa lasten tulevia kevätvaatteita! 

Tehtiin myös herkullisia ruokia, joista suosikki taisi olla tuo ystävänpäivän nyhtöpossu. Loskakelien takia tuli myös kaivettua jo vk-haalarit lasten päälle. Mikä talvi se tällainen oikein on?

Ystävänpäivänä päästiin Henkan kanssa ihan kaksi treffeille ja muuten vietettiin hyvin perhekeskeistä viikonloppua. Lasten suosikkeja on nuo sohvalla syödyt välipalat, joten niitä tulee toteutettua useinkin vapaapäivinä!

Ja talvi, se tuli takaisin kun maanantai strattasikin sitten tosi lumisena! Tulppaanien kera tuli myös fiilisteltyä tulevaa kevättä ja kotia. Aurinko tekee kyllä ihmeitä ja heti on paljon valoisampi fiilis itselläkin!



Helmikuun puolivälissä julkaisin kysymyspostauksen, tai siis ainakin kerroin että sellainen on tulossa. VAstailut on vielä vähän vaiheessa, mutta aika hyvällä mallilla silti jo! Taas jaoin vähän vaatejuttuja, meillä on kyllä ihan liikaa lapsille hankittavaa nyt keväälle! 

Kahvin, hedelmien ja jumppien avulla tuli sitten metsästettyä lisäenergiaa, joka kyllä löytyikin aika kivasti! 

Bongattiin lapsille ensi talvelle toppapuvut -50% alella, josta olin ainakin itse tosi iloinen! Kaiken lisäksi haalarit vaikuttivat tosi laadukkailta ollakseen ihan vaan perus kappahlia. Toivottavasti lunastavat odotukset ensi talvena! 

Mun koulutus vaan jatkui ja infoähky kyllä väsytti. Vinkkasin teillekin noista herkullisista tuoremehuista, joista omat aamuni saavat vähän lisäpiristystä. 

Rasmus ja isi lähtivät yhdessä jumppaan, joten me lähdettiin kasperin kanssa käymään kaksin kaupassa. Välillä on ihana viettää aika avaan yhden lapsen kanssa. KAikki tuntuu niin helpolta, että oksat pois! :D

Löysin uuden ihanan lastenvaatemerkin Nosh'sta ja vähän haaveilen kutsujen pitämisestä. Näitä on kyllä saatava lisää! Legginsit nousivat hetkessä poikienkin suosikeiksi!

Leivottiin taas, tällä kertaa iltapalamuffinsseja, joista löytyi vain hiven ruokosokerisiirappia. Aika terveellinen herkku kyseessä siis!


Tein kuukauden toisen yhteistyön House of Brandonin kanssa ja kaappini sai taas vähän lisätäytettä. Mikä parhainta, uudet puhtaan valkoiset conssit kotiutuivat!

Pojat innostuivat pitkästä aikaa taas piirtelystä ja pääsivätpä he papan ja elsan kanssa ulkoilemaankin. Pappa on pojille ihan ykköstyyppi ja menee heittämällä sekä äidin että isin ohi. 

Vinkkasin teille instassa myös tuosta Crocs Test Squad hakuilmoituksesta, olettehan muistaneet hakea? Mehän oltiin mukana syksyllä ja saatiin testiin toinen toistaan ihanampia kenkiä! Ihan huippuja! 

Ja puurobaari. Se oli yksi ehdoton helmikuun hittijuttu!


POjilla oli lyhyt päikkyviikko kun perjantaita vietettiin kolmisin vapaapäivällä. Torstaina päikkyyn kuitenkin suuntasi tuo ihana pikkumies, niin suuren reppunsa kanssa <3

Lunta oli taas aika kivasti joten päästiin käymään kaupoilla pulkan kanssa! Aika siistiä! 

Vikat aleostokset saapuivat postin mukana, kun haettiin poikien kanssa Crocsin paketti postista. Mä rakastuin täysin noihin pinkkeihin karkkiballeriinoihin, enkä oikein malttaisi odottaa kevättä ja kesää! Rasmus sai uudet saappaat kevääksi, nää onkin meidän herrojen jo kolmannet parit Crocsin saappaista. Ihan suosikkeja niin äidille kuin lapsillekin. 

Taas yksi sohvavälipala vapaapäivänä. 

Me käytiin siskoni kanssa perjantaina pumpissa ja oli kyllä aika ihanaa aloitella viikonloppua kipeillä lihaksilla ja herkutella loppuilta ihan luvan kanssa sohvalla! Jumppakaveri on kyllä huippujuttu! <3

Loppualeista bongattiin lasten kanssa vielä iso kasa sukkia, joista oli pakko teillekin vinkata. Noi popin raitasukat kestää meillä käytössä kaikista parhaiten. 

Viikonlopun starttasi lasten "sohvaryhmä" aamupiirrettyjen parissa. Tuo retkituoli on muuten mun lapsuudesta, sain sen joskus alle kouluikäisenä kummitädiltäni. Siitä on tullut poikien suosikki, kun löysivät sen isäni luota! 

Ja pikkuneiti M. KAsper on ihan hullaantunut ja serkku onkin aina saatava syliin. Milaa myös odotetaan aina into piukkana kylään ja kaupoilla bongaillaan jokaista vastaan tulevaa vaunua, josko Mila vaikka olisi siellä. Lastentarvikkeessa käydessä pojat bongasi samanlaiset vaunut kuin Milalla on, ja olivatkin ihan varmoja että siellä se M pötköttelee. Suru tuli, kun vaunut olikin tyhjät :/


Viikonlopun kuvasaldo on aika olematon, mun puhelimeni muisti huutaa tyhjentämistä, eikä uusia kuvia mahdu enää muistiin. Tosin, oon yrittänyt rauhoittaa viikonloppujen some-käyttöä muutenkin, joten haitanneeko tuo. Sunnuntaita vietettiin pikkuveskun ouistossa pulkkamäessä ja makkaranpaistossa. Pojat oli innoissaan ja mun häntäluu on niistä pompuista vieläkin kipeä!

Ja no nää vauvakuvat. Mitä näihin nyt sanoisin. Vähän ehkä vauvakuumeen poikastako? No ei kai! :D

Helmikuun vika kuva on meidän turvaistuimesta. Se käytettiin pikkuhuollossa, kun kiristysremmi oli jumittunut istuimen sisään. IStuin on nyt huollon jälkeen onneksi entistäehompi! 


Sellainen helmikuu oli meillä, innolla odotellaan mitä maaliskuu tuo tullessaan! Itse ainakin toivon, että paljon kotijuttuja!

6 kommenttia:

  1. Todella kiva postaus taas!!! 😊 näitä on niin mukava lukea. Ja mielellään niitä smoothie ohjeitakin lukisin 😊
    Kaikkea hyvää teille!!
    -SaraKe-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kIVA! Yksin smoothie-ohje löytyykin jo uusimmasta postauksesta!
      Samoin sinne! <3

      Poista
  2. Ihana postaus :D Noi Frooshin smoothiet maksaa ruotsin puolella jotain euron pullo, kannoin niitä kesällä haaparannasta mukanani useamman, kun halvalla sai :D Miks suomessa kaikki on niin kallista? >:(

    VastaaPoista
  3. Ikävä teitä! ❤️ Pojille pusut! terkuin, Ninnu-kummi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!