tiistai 2. kesäkuuta 2015

ISI PUKEE #TOOTD

Tiedättekö ne isit, jotka valitsevat kaapista ekat vaatteet mitä vastaan tulee, ja pukevat ne lapselle? Mikään ei sovi yhteen ja kuosit riitelevät keskenään rajustikin.

Meidän isi ei ole sellainen. Isi valitsee pojille yhdistelmiä, joita en aina itsekään keksisi. Koskaan en ole poikien päällä nähnyt mitään hölmöä isin pukemana (jos niitä äp:n Ivana-kuosi potkareita ei lasketa).

Vai mitä sanotte tästä asusta, jossa käytiin viime viikolla syömässä poikien ekat Satama-jädet? Asuun kuului vielä tummansininen neuletakki, joka kuvista nyt puuttuu.

Paita: H&M
Housut: Name It
Kengät: H&M




26 kommenttia:

  1. Heh hyvin valittu! Meidän isi kuuluu niihin, jotka valitsee kaapista ekat käteen osuvat vaatteet :D Aika usein tulee laitettua vaatteet tuolille valmiiksi odottelemaan, jos en itse ole pukemassa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tekisin kyllä varmaan saman, jos en olisi itse näkemässä missä vaatteissa pojat lähtee kotoa :D

      Poista
  2. No kuule! Meidän isi onki jostain kaapin perältä Tukkikselle PIPARKAKKUVAATTEET tässä männäpäivänä :D. Mummu oli tuonut ne meille jemmaan joulua varten ja minä kattelin että mikäs pikku piparkakku täällä viilettää menemään.
    :D

    Tosin eihän niissä mitään vikaa, piparkakut on hienoja ;).

    <3 Hannele
    http://www.rakkaudellahannele.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikääää!!! :DD No mutta vaatteet mitkä vaatteet! :D

      Poista
  3. Ihanat pojat! Hyvä pukijakin. Pojat on kasvaneet kyllä kovasti! :)

    VastaaPoista
  4. On kyllä niin tyylikäs poika jotta! :)

    VastaaPoista
  5. Meillä poitsu 3 vee nykyään valitsee itse vaatteet aina kun isi pukee. Minä saan kyllä valita vaatteet, mutta isi ei. :) Poika valitsee aina teeman mukaan. Esim. siniseen lintukuvioiseen pyjamapaitaan yhdistetään punaiset Angry Birds -pitkikset! Ja tietenkin siniset Angry Birds -sukat, kun kerran paita oli sininen. Tai sitten kun paidassa on autoja, niin myös housuissa pitää olla. Välillä aina parkaisee, että "tähän paitaan pitää saada tietenkin tämänväriset sukat". Kovin on tarkkaa jo tuossa iässä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valikoiva pikkumies! :D
      Voi ihanuus, innolla (ja vähän kauhullakin) odotan sitä kun pojille alkaa tulla noita omia mielipiteitä vaatteiden suhteen! :D

      Poista
  6. Kasper poseeraa kuin ammattimannekiini :D ( vink, vink....Nelli)

    VastaaPoista
  7. *Taputan* mun mies ei osaa tätä :DD
    Ja herrajumala tämä pikkumies on isänsä näköinen ;)

    VastaaPoista
  8. Tosi kivat vaatteet Kasperilla :) Ukko on kasvanut ison näköiseksi :)

    VastaaPoista
  9. Heh! Täällä isi pukee sen mitä päällimäisenä sattuu kaapissa olemaan. Ja minä koitan olla ihan hissukseen :D Mut eipä niitä päiviä ole ollut kuin ihan pari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih, mä yritän taas aina kehua ja ylistää, jotta mielenkiinto säilyy! :D

      Poista
  10. Teidän isillä on tyylisilmää! :3 meidän isimies kuuluu sitten niihin,jotka valkkaa ekat käteensopivat vaatteet sieltä vaatekaapin kätköistä.tosin silloin,kun tietää meidän olevan lähdössä johonkin kotoa,niin keskittyy valitsee jotain sellasta,mitä miun ei tartte heti vaihtaa. "Niin että se kelpaa sitten puolen tunnin päästäkin" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih, ajattelevainen isi teillä! <3 Arjessa meilläkin saattaa olla raitaa ja ruutua sekaisin, mutta ei se ainakaan vielä ole omaa silmää liikaa häirinnyt! :D

      Poista
  11. Meilläkin isi osaa pukea lapset, mix and match onnistuu. Mutta kuopuksen ja esikoisen vaatteet menevät välillä menee sekaisin, vaikka toinen käyttää 92 cm ja toinen 110 cm :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ton mä voisin kuvitella olevan myös meillä ongelma jos kaksi erikokoista läytyisi! :D

      Poista
  12. Hyvä asukokonaisuus ja hienot poseeraukset! :) meillä mies valitsee ne, mitkä tietää ettei ole mun suosikkivaatteet. Mulla kun on paha tapa pukea lapset aina niihin tiettyihin suosikeihin, jos ovat puhtaana kaapissa! Mies kun valitsee välillä, niin tulee käytettyä kaikkia vaatteita tasapuolisemmin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, hyvä noin, muuten olisi monet vaatteet käyttämättä! :)

      Poista
  13. Voi mikä hurmuri! ♡ mun on pakko aina laittaa aamuiksi pojille vaatteet valmiiksi, koska meidän isi ei pystyisi tähän :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HEheh, mäkin laittaisin jos pojat lähtisi ulos ilman mun seulaa! ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!