keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Mitä Joulupukki toi?

Hetki jatketaan vielä joulufiilistelyllä, ennen kuin aletaan kerrata mennyttä vuotta! 

Joulupukki ja läheiset muistivat erityisesti poikia monin paketein. Vähän ehkä turhankin monin, sillä nyt meidän leikkihuone ja poikien vaatekaappi pursuilee tavaraa ja vaatetta. Uudet lelut ovat nousseet hiteiksi, ohi niiden vanhojen ja tuttujen, joten uusi vuosi alkaa ainakin omalla kohdallani sillä, että kerään ison laatikollisen poikien vanhoja leluja varastoon odottelemaan hetkeksi. Uudet lelut jaksavat aina kiinnostaa enemmän, ja parin kuukauden päästä nämä uusvanhat ovat ihan uusia taas! Varastoon lähtee ainakin iso laatikollinen Mega Blokseja, sekä kaikki Little People jutut. Keittiö- ja legoleikit kiinnostavat tällä hetkellä eniten.

Tänä vuonna paketeista paljastui ihania ja toivottuja juttuja! Kaikki tulevat varmasti käyttöön. Vaatteiden kohdalla osa menee vielä odottelemaan poikien kasvua ja osa onkin jo otettu käyttöön.

Me itse ostettiin pojille tänä vuonna joululahjaksi Ikean leikkikeittiö, joka kasattiin leikkihuoneeseen jo hieman ennen joulua. Se on kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan ihana, ja minut ainakin vakuutti sen jämäkkyys. Keittiö kasattiin kokoon monella pitkällä ruuvilla ja mutterilla, sekä kiinnitettiin vielä seinään turvanarulla. Tämän jos termiitit saavat hajotettua, niin jo on kumma! :D Muoviset keittiöt ei meillä kestäisi paria sekuntia pidempää..



Pitkään mietin keittiön maalaamista koko valkoiseksi, sekun miellyttäisi sisustussilmää koivu-valkoista enemmän. Energia ja mielenkiinto ei vaan siihen projektiin ihan riittänyt ja kasatessa kiittelin saamattomuuttani moneen kertaan! KOivuosia oli niin paljon, että ikä ja terveyshän siinä olisi mennyt! Onneksi koivu sopii meidän kotiin hyvin, eikä leikkikeittiö hyppää nurkassaan silmille! 

Meiltä pojat saivat lisäksi Skip Hopin lautaset ja yhden ison repun hoitolaukku käyttöön. Pehmeiden pakettien puolella vaatekaappi täydentyi suloisilla Lindexin "pappa"pyjamilla, sekä farkuilla ja parilla trikoopaidalla. 

Poikien muumirakkaus on selvästi joulupukin tiedossa, sillä paketeista paljastui monta ihanaa muumijuttua! Oli laseja, emalimukeja, kylmägeelityynyjä, kirja ja dvd!


 Kirjoja kertyi myös melkoinen pino, niitä kovasti toivottuja Kunnaksen kirjoja muutama, Planes Pelastajat, Mistä on pienet vauvat tehty? ja Nalle Puhin tarinat.



Legopaketteja tuli myös sekä yhteiseksi, että omaksi. Vedettäviä puuleluja, palapelejä ja puisen junaradan osia paljastui paketeista myös.


Tuli vaatetta, yöpukuja, ihonhoitotuotteita, pehmeleluja, puuvärejä..

Finlaysonin lakanat, työkalupakit molemmille, leikkiruokia ja ruuantekovälineitä..

 Ja mopot.



Mummo oli taiteillut pojille täysin uniikin tiipiin, sekä ihanat pöllötyynyt. Pojat eivät ihan vielä hoksaa, että tiipiissä on oviaukko, vaan yrittävät kiemurrella lattian ja teltan välistä ulos.. Kesällä tästä saadaan mahtava maja pihalle ja talvella tämä toimii pikku-inkkarien leikeissä sisällä. 



Ja se kenties parhain lahja, joka poikien paketeista paljastui. HopLop-päivä tädin, sedän ja tulevan serkun kanssa <3 Mikä ehkä parhainta, tämä lahjakortti kattaa lastenhoidon KOKO päiväksi! (saisikohan tähän neuvoteltua yön mukaan..?)



No, entäs äidin lahjat? Itselle en kauheasti mitään ihmeitä odotellut, mutta silti paketeista paljastui monta ihanaa yllätystä. Marimekkoa ja vähän hemmottelua <3

Millaisia ylläreitä joulupukki teidän koteihin toi?

Vielä hetki pörrätään alennusmyynneissä kuluttaen ja tuhlaten ja vuoden alusta voikin pitää täysin ostovapaan kuukauden! Onnistuukohan? Millekään uudelle ei ainakaan pitäisi olla tarvetta ja alkaisi olla jo korkea aika alkaa säästää ihan kunnolla niihin häihin!

Oikein onnellista uutta vuotta kaikille! Huomenna muistellaan kulunutta vuotta 2014 ja sitten suunnataankin katseet uuteen alkaneeseen vuoteen! Vuosi tuo mukanaa varmasti valtavasti uutta ja ihanaa, pari niistä onkin jo tiedossa ja tapahtuu jo puolen vuoden päästä, heinäkuussa! Minusta tulee paitsi vaimo, myös täti! Aika ihanaa, eikö? ;) Se mitä muuta vuosi tuo tullessaan, selvinnee sitten ajan kuluessa. Pysykäähän mukana! <3

Ihanaa vuoden viimeistä päivää kaikille! 

18 kommenttia:

  1. Voi miten kilttejä siellä ollaan oltu, ihania lahjoja!! :) Ja siis toi tiipii! MAHTAVA!

    VastaaPoista
  2. Paljon ihania lahjoja! Tuommonen tiipii on meilläkin ollut suunnitelmissa kesällä parvekkeelle. Kunhan nyt saisi tuon Ikean leikkikeittiön maalattua. On se jo puoli vuotta paketissa ollut... :D Tykkäsin kovasti tuosta fifty shades of grey kirjasarjasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, noi ikuisuusprojektit on kyllä niiin ihania! Mullakin pari maalausprojektia odottelee vielä toteuttajaansa.. Vielä jonain päivänä :D

      Mäkin koukutuin noihin kirjoihin :D

      Poista
  3. Meidän joulusta ja joululahjoista voit lukea täältä: http://kunaitikelaa.blogspot.fi/2014/12/jou-jou-joulu.html

    :)

    Ihanaa uutta vuotta teidän perheelle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana joulu ollut teillä! Yritinkin jo puhelimella kommentoida, mutta jostain syystä se häröili jotain ja kommentit ei tulleet läpi :/

      Samoin teidän porukalle, Selina! <3

      Poista
  4. Blogisi löytyy nyt Monikkoblogit -linkistä :) Ja Facebookissa on auki "Monikkoblogit" ryhmä.
    Jos haluat poistaa blogisi listalta, ota yhteyttä :)

    http://monikkoblogi.blogspot.fi/
    https://www.facebook.com/groups/738688152887929/

    Terkuin Sanna (kahdesta kuudeksi)

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. Totta puhut! Taidettiin olla kaikki kilttinä ! :)

      Poista
  6. Aivan ihana tuo kaivinkone pyjama! Mistähän mahtaa olla ostettu??? meidän poika 2v on aivan hulluna kaivinkoneisiin, pakko saada tuollainen!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä valtavan suloinen! Kappahlista se on hankittu ja alejen aikaan niitä ainakin Joensuussa oli vielä!

      Poista
  7. Tosi ihania lahjoja tullu pojille. :) Ihana tää blogi.
    Käy kurkkaa mun myös: http://nuorenamammaksi2011.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Ihania lahjoja! Ja aivan upea tuo tiipii ja sen kangas, iiih!!! Äitikin näyttää saaneen ihania ja varmasti mieleisiä lahjoja ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!